Miso hatcho bio 300gr

9.00€

Το Hatcho miso είναι ιαπωνικό καρύκευμα που γίνεται από τη ζύμωση της σόγιας. Είναι μοναδικό δεν περιέχει γλουτένη με πολύ ισχυρό άρωμα χάρη στην αυθεντική παραγωγή και την ζύμωση που διαρκεί μέχρι δύο έτη.
Η δυνατή γεύση του hatcho miso το κάνει σαν εναλλακτική λύση στους κύβους λαχανικών.
Επιπλέον, είναι ιδιαίτερα κατάλληλο ως βάση για (miso) σούπα, σάλτσες και (κρέας ή ψάρι), μαρινάτα. Επίσης,είναι νόστιμο με ψωμί, σε συνδυασμό με φυστικοβούτυρο.
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Συστατικά φασόλια σόγιας*, θαλασσινό αλάτι, νερό, koji fement. (*=Προϊόν βιολογικής γεωργίας).
ΕΙΔΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ
Βιολογικό Προϊόν
Διατροφικά στοιχεία ανά 100γρ. Ενέργεια:875kj/208kcal – Πρωτεϊνες:22,40γρ. – Φ.Ίνες:7,70γρ. Υδατάνθρακες:11,10γρ. – Λίπη:6,60γρ – Αλάτι :9,60γρ.

Βάρος 0.40 kg

Κριτικές


Γράψτε πρώτοι μια κριτική “Miso hatcho bio 300gr”

*