Ποιά είναι τα ιδιαίτερα στοιχεία του γαύρου μας?

  • Ψαρεύεται στο Βόρειο Αιγαίο
  • Μαγειρεύεται και παρασκευάζεται φρέσκος
  • Βαπτίζεται στο ένα και μοναδικό ελληνικό ελαιόλαδο βιολογικής καλλιέργειας που του χαρίζει την τέλεια γεύση

Ο γαύρος αυτής της περιοχής είναι γνωστός για την εξαιρετική του γεύση, η οποία οφείλεται τόσο στο ποσοστό άλατος στο νερό όσο και στον πλούσιο βυθό αυτής της θαλάσσιας περιοχής, από τον οποίο τρέφεται το ψάρι. Το πάντρεμα του με το θαυμάσιο βιολογικό ελαιόλαδο του χαρίζει μια ανεπανάληπτη γευστική απόλαυση με την μυρουδιά της θάλασσας, όποια εποχή του χρόνου τον γευτείτε.